HANGSZERSIMOGATÓ

A videó ide kattintva tekinthető meg

 

A Zeneiskolában tavasszal szoktuk tartani a hangszerválasztást megkönnyítő hangszersimogató programunkat. A hangszersimogatón a gyerekek közelebbről megismerkedhetnek a hangszerekkel, majd a meghallgatáson nyilatkoznak arról, hogy milyen hangszert szeretnének választani. Ebben a tanévben erre sajnos nincs lehetőség a kialakult koronavírus járvány helyzet miatt. A Zeneiskola egy rövid hangszerbemutató videót készített saját növendékei közreműködésével.

A hangszeres beiratkozás menetéről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

 

 

A FARKAS FERENC ZENEISKOLA INTÉZKEDÉSI TERVE A COVID-19 VÍRUS OKOZTA FERTŐZÉS MEGELŐZÉSÉRE

Kedves Szülők!

Zeneiskolánk lehetőség szerint mindent megtesz a járvány elleni védekezés érdekében, védve az iskola növendékeit, a növendékek szüleit és az intézmény munkatársait. Az intézkedések az iskola mindegyik tagintézményére vonatkoznak, kiegészülve az adott telephely szabályaival.

A koronavírus-járvánnyal összefüggő rendkívüli intézkedéseinket itt olvashatják:

http://www.farkasferenc-zeneiskola.hu/wp-content/uploads/2020/09/Jarvanyugyi-protokoll_FFZ.pdf

 

Jelentkezés a 2020/2021-es tanévre

Kedves Szülők!

Szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyermekeket Zeneiskolánk előképzős csoportjaiba, ahol zenei képességük fejlesztése játékos formában történik, megalapozva a későbbi hangszeres tanulmányokat..

Jelentkezni az alábbi online űrlap kitöltésével tudnak. 

Kitöltési határidő: 2020. május 29.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMjM96P4ma4TAR_syU2zCFdMT-K_zs_qaa9QMq069w4JuDXg/viewform?usp=sf_link

Az esetleges képességfelmérő meghallgatások idejéről, módjáról, illetve a beiratkozás menetéről a későbbiekben, a járvány helyzetének alakulását figyelembe véve, e-mail útján értesítjük Önöket.

Fodor Barbara, intézményvezető

Adatkezelés a digitális oktatásban

Tisztelt Szülők! A tantermen kívüli digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről szóló tájékoztatót, valamint a hozzá kapcsolódó Útmutatót az alábbi dokumentumok tartalmazzák: http://www.farkasferenc-zeneiskola.hu/wp-content/uploads/2020/04/ADATKEZELÉSI-TÁJÉKOZTATÓ_FFZ.pdf   http://ÚTMUTATÓ_digitális_oktatás_tanulók_szülők_átirat